Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska sunt trio-ul feminin de actrițe care joacă în noul remake al francizei de succes “Charlie’s Angels”, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Sony Pictures a publicat joi primul trailer al noii generații de “Charlie’s Angels”, în regia actriței Elizabeth Banks, care, nu numai că se ocupă de noile detective ale agenției Townsend, ci își rezervă și un rol important în această firmă care furnizează servicii de securitate și investigații condusă de misteriosul Charles Townsend (Patrick Stewart).

De data aceasta protagonistele sunt Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska, care își etalează multiplele abilități pentru a învinge personajele negative fără măcar să-și strice coafurile.

În trailer o vedem pe Kristen Stewart, îmbrăcată într-o rochie strâmtă și sclipitoare, care încearcă să împiedice un grup de hoți să pună mâna pe banii proveniți de la ajutoarele umanitare.

Când un tânăr inginer de IT atrage atenția asupra pericolelor pe care le implică noile tehnologii, “îngerașele” sunt chemate să intervină și își riscă viața pentru binele omenirii.

Peruci, costumații, dansuri, arme, explozii și foarte multă acțiune marchează acest prim trailer al filmului, a cărui premieră va avea loc în cinematografe la 29 noiembrie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/kristen-stewart-protagonista-spectaculosului-trailer-al-remake-ului-charlie-s-angels-54782.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/kristen-stewart-protagonista-spectaculosului-trailer-al-remake-ului-charlie-s-angels-54782-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv