Traian Băsescu a declarat că Eugen Teodorovici nu este „o soluţie nici măcar pentru contabil la o scară de bloc”, comentând despre dorinţa ministrului Finanţelor de a candida în competiţia internă pentru alegerile prezidenţiale.


Imaginea articolului Băsescu, despre dorinţa lui Teodorovici de a candida la prezidenţiale: Nu e soluţie nici măcar pentru contabil la scara de bloc

Băsescu, despre Teodorovici prezidenţiabil: Nu e soluţie nici măcar pentru contabil la scara de bloc

„Teodorivici nu e o soluţie nici măcar pentru contabil la o scară de bloc. Nu cred că Teodorovici e la încălzire pentru funcţia de preşedinte al României”, a afirmat Traian Băsescu, vineri, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

El a adăugat că Viorica Dăncilă este cea mai bună soluţie, în prezent, pentru şefia PSD.

„Cred că doamna Dăncilă e cea mai bună soluţie în momentul de faţă. Uitaţi-vă înainte de acest Congres au fost unii care voiau amânări ca să pregătească Congres după prezindeţiale. Era vorba de doamna Firea, domnul Stănescu. I-a agăţat în cuier ca pe haine de schimb. Vă place, bine. Nu, bună ziua. Nu s-a jenat deloc să facă schimbări într-un proces care era necesar”, a completat Traian Băsescu.

Acesta a mai spus că va fi nevoie probabil de un nou Congres al PSD, precizând că Dăncilă a dorit un astfel de eveniment şi acum pentru a nu fi premier şi să ocupe doar interimar funcţia de preşedinte al partidului.

„În mod categoric va fi probabil nevoie de un nou Congres. Doamna Dăncilă nu a vrut să fie preşedinte interimar. A vrut în perspectiva faptului că vor fi prezidenţiale. Având în vedere că e premier nu a vrut să aibă agăţat în funcţie preşedinte interimar al PSD”, a conchis Băsescu.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democraţii vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al formaţiunii.

Pentru funcţia de preşedinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea şi Sorin Bota sunt candidaţii înscrişi pentru funcţia de preşedinte executiv, iar pentru cea de secretar general CEx i-a validat în competiţia internă pe Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe şi Rodica Nassar.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/basgandul-14.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/basgandul-14-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Traian Băsescu a declarat că Eugen Teodorovici nu este „o soluţie nici măcar pentru contabil la o scară de bloc”, comentând despre dorinţa ministrului Finanţelor de a candida în competiţia internă pentru alegerile prezidenţiale. ...