Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie. Acesta aşteptă un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice, prin care poliţiştii obţin atribuţii sporite în misiune, va fi supus, azi la vot final în Camera Deputaţilor. Proiectul a obţinut ieri un raport pentru adoptare.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului vor vota, azi, de la 14:00, pentru numirea unui nou Avocat al Poporului, propunerea ALDE pentru acest post fiind Renate Weber. Parlamentarii vor vota şi numirea unui nou vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Energie.

Un dispozitiv de control al accesului pe bază de măsurători biometrice, care verifică amprenta, retina şi pulsul utilizatorului a fost creat de un student al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca. Dispozitivul poate fi folosit la sedii de firme, depozite sau bănci, oferind o triplă protecţie.

Procurorul special american Robert Mueller, care a publicat în aprilie un raport privind ingerinţele ruse, va depune mărturie pe 17 iulie în faţa Comisiei Judiciare şi Comiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite, relatează site-ul agenţiei Reuters.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pistol.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pistol.jpgrootstireaUncategorised
Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie. Acesta aşteptă un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele, a precizat, pentru MEDIAFAX, fratele fostului edil, Mihai Mazăre. Proiectul de lege pentru...