Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark din serialul ”Game Of Thrones”, a anunțat următorul ei proiect după finalizarea filmărilor la celebra saga medievală HBO, informează miercuri Press Association.

Actrița va juca într-un serial de șase episoade produs de postul de televiziune Sky, care spune povestea unei tinere inadaptate social, trimisă de mama sa într-o zonă rurală îndepărtată, după decesul tatălui în circumstanțe misterioase.

În serialul care a primit titlul provizoriu ”Two Weeks To Live”, Williams o va interpreta pe Kim Noakes, o tânără care a trăit în izolare încă din copilărie, punând în practică tehnici bizare de supraviețuire.

Ajunsă la vârsta adultă, pășește pentru prima dată în viața reală pentru a demara o misiunea secretă în memoria tatălui său.

Tânăra îi întâlnește într-un bar pe Nicky și Dave, consumă împreună câteva pahare și pun la cale o farsă imprudentă, declanșând o serie haotică de evenimente, care le pune tuturor viețile în primejdie și testează tehnicile de supraviețuire ale lui Kim.

“Sunt nerăbdătoare să mă implic într-un proiect nou, cred că ‘Two Weeks To Live’ are mult potențial și vreau să realizez ceva extraordinar alături de această echipă minunată!”, a spus Williams.

“Cu Maisie Williams în rolul principal, ‘Two Weeks To Live’ va fi nemaipomenit”, a precizat Jon Mountague, directorul departamentului de comedie din cadrul Sky.

“Îndrăzneț, britanic și foarte, foarte original, abia așteptăm să uimim audiența cu o doză suplimentară de comedie de calitate”, a mai spus acesta.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/maisie-williams-interpreta-personajului-arya-din-game-of-thrones-revine-pe-micile-ecrane-54767.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/maisie-williams-interpreta-personajului-arya-din-game-of-thrones-revine-pe-micile-ecrane-54767-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv