Viitorul prim-ministru al Marii Britanii trebuie să fie o persoană „de încredere”, pentru a evita declanşarea de alegeri generale şi a opririi procesului de Brexit, a declarat Jeremy Hunt, candidat pentru funcţia de premier al Marii Britanii, citat de BBC.


Imaginea articolului Jeremy Hunt: Viitorul prim-ministru al Marii Britanii trebuie să fie „de încredere”

Jeremy Hunt: Viitorul prim-ministru al Marii Britanii trebuie să fie „de încredere”

Jeremy Hunt, care ocupă funcţia de ministru de Externe al Marii Britanii, a transmis că abilitatea de negociere a procesului Brexit „depinde de personalitatea prim-ministrului”.

„Consider că sunt capabil să livrez acest acord”, a declarat Jeremy Hunt.

De asemenea, candidatul pentru funcţia de lider al Partidului Conservator şi de prim-ministru al Marii Britanii a declarat că ar părăsi Uniunea Europeană fără un acord, dacă nu există şansa încheierii unui acord mai bun.

„Întrebarea este în cine avem încredere să meargă la Bruxelles în calitate de prim-ministru şi să se întoarcă cu un acord?”, a declarat Hunt.

„Dacă alegeţi o persoană care nu este de încredere, nu vor exista negocieri, nu va exista un acord şi cel mai probabil vor fi organizate alegeri generale- ceea ce va însemna stoparea Brexit”, a adăugat ministrul de Externe.

Partidul Conservator din Marea Britanie a anunţat marţi că rezultatul votului privind noul premier al ţării va fi făcut public pe 23 iulie.

Boris Johnson şi Jeremy Hunt sunt singurii candidaţi rămaşi în cursa pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte al Partidului Conservator şi de premier al Marii Britanii, după ce Michael Grove a fost eliminat în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-3075617.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-3075617-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Viitorul prim-ministru al Marii Britanii trebuie să fie o persoană „de încredere”, pentru a evita declanşarea de alegeri generale şi a opririi procesului de Brexit, a declarat Jeremy Hunt, candidat pentru funcţia de premier al Marii Britanii, citat de BBC. ...