Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că pentru noul mandat de guvernator BNR, Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE, cu excepţia unui singur parlamentar, senatorul Daniel Zamfir, “care este consecvent cu poziţia lui şi nu vreau să-i fac reproşuri”.


Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu: Un singur coleg din ALDE s-a opus susţinerii lui Mugur Isărescu

Tăriceanu: Un singur coleg din ALDE s-a opus susţinerii lui Mugur Isărescu

“Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE. Din partea ALDE nu a existat opoziţie, doar un singur coleg care este consecvent cu poziţia lui şi nu vreau să-i fac reproşuri. Nu-i împărtăşesc punctul de vedere. În ceea ce priveşte poziţia PSD-ului, vreau să vă rog să-i chestionaţi pe reprezentanţii partidului. Să ştiţi că nu sunt partidele care fac propuneri de candidaturi. Candidaturile se depun în nume individual şi fiecare parlamentar, respectând disciplina de grup, votează. Vă pot spune foarte clar că colegii mei din ALDE vor susţine candidatura lui Mugur Isărescu la votul care va avea loc în Parlament”, a declarat, miercuri, liderul ALDE şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a scris, luni, pe Facebook, că va vota împotriva lui Mugur Isărescu şi speră “să fie mulţi parlamentari care să facă la fel”.

Şerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu şi-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcţia de guvernator BNR. Cu privire la anunţul lui Călin Popescu Tăriceanu de susţinere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuţiilor cu preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliţia PSD-ALDE îl va susţine pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administraţie, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7510204-mediafax-foto-andreea-alexandru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7510204-mediafax-foto-andreea-alexandru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că pentru noul mandat de guvernator BNR, Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE, cu excepţia unui singur parlamentar, senatorul Daniel Zamfir, 'care este consecvent cu poziţia lui şi nu vreau să-i fac reproşuri'. ...