Protecţia Consumatorului a găsit nereguli grave pe plajele şi falezele din Eforie Nord şi Sud. În localurile care vând alimentele din categoria fast-food inspectorii au găsit cratiţe ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare, dar şi gogoşi cumpăraţi local de la „un băiat care trece pe aici”.

Horia Constantinescu, comisar-şef CJPC Constanţa, a declarat că verificările au vizat în principal zonele de faleză din Eforie Nord şi Sud cu impact major asupra consumatorilor, atât ca plajă, cât şi ca alimentaţie publică.

Activitatea mai multor locaţii de alimentaţie publică a fost oprită ca prestare de servicii pentru deficienţe majore, care pun în pericol sănătatea oamenilor.

„Din 10 locaţii de alimentaţie publică, 8 au fost oprite. Pentru plajă a fost luată măsura remedierii deficienţelor chiar în cadrul acţiunii de control, iar pentru cei pentru care nu am putut face documente, am lăsat invitaţii la comisariat”, a spus Horia Constantinescu.

În imaginile date publicităţii de CJPC Constanţa apar cratiţe pline cu mâncare, ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare şi mizerie în general.

Într-un din locaţiile în care se vindeau gogoşi vânzătorul nu a putut preciza de unde se aprovizinonează: „de la un băiat de aici, care trece pe aici”.

Horia Constantinescu a spus că instituţia pe care o conduce a propus Autorităţii Naţionale a Protecţiei Consumatorului introducerea „cazierului contravenţional”, care constată abaterile repetate la acelaşi operator.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/collage-5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/collage-5.jpgrootstireaUncategorised
Protecţia Consumatorului a găsit nereguli grave pe plajele şi falezele din Eforie Nord şi Sud. În localurile care vând alimentele din categoria fast-food inspectorii au găsit cratiţe ţinute pe jos, chiuvete înfundate şi murdare, dar şi gogoşi cumpăraţi local de la „un băiat care trece pe aici”. ...