Codrin Ştefănescu îşi va depune, marţi, la ora 12.30, candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD. Ştefănescu se prezintă ca fiind “cu bune şi cu rele” şi că a fost “permanent şi necondiţionat” alături de partid, de liderii judeţeni, de primari, de consilierii judeţeni şi locali.


Imaginea articolului Codrin Ştefănescu îşi depune candidatura pentru secretar general PSD: Am fost alături de partid

Codrin Ştefănescu îşi depune candidatura pentru secretar general PSD: Am fost alături de partid

“Astăzi, 25 iunie a.c., la ora 12.30, la sediul PSD din Băneasa, îmi depun candidatura pentru funcţia de secretar general al partidului. Mă cunoaşteţi! Şi cu bune şi cu rele. Indiferent ce se spune sau se poate inventa despre mine, am fost permanent şi necondiţionat alături de partid, de liderii judeţeni, de primari, de consilierii judeţeni şi locali. Eu sunt Codrin Ştefănescu. Am foarte mulţi prieteni şi parteneri care nu m-au trădat niciodată şi care cred în mine. Uneori sunt dificil, dar toate acţiunile mele sunt pentru binele partidului. Îmi pun tot sufletul pentru voi şi pentru PSD”, a transmis Codrin Ştefănescu, printr-un comunicat de presă remis, marţi, MEDIAFAX.

Acesta face apel la membrii PSD, că “trebuie să ne trezim şi să ne recuperam electoratul”.

“Neapărat trebuie să ne trezim şi să ne recuperam electoratul. Să câştigam alegerile prezidenţiale, locale şi parlamentare. Să fim consecvenţi şi loiali credinţelor noastre. Mai mult ca niciodată, acum trebuie să fim uniţi. Să fim români şi să luptăm pentru România! Trebuie să fim echipă, indiferent de interesele personale”, a afirmat fostul secretar general PSD.

Ştefănescu a mai comunicat că nu a avut funcţii publice în ultmii ani şi nu îşi doreşte acest lucru.

“Nu am avut funcţii publice în ultimii ani. Nu am cerut şi nici nu îmi doresc aşa ceva. Vreau să fiu parte a redefinirii şi reînvierii acestui partid, necondiţionat. Pentru toate eforturile pe care le-aţi făcut în ultimii ani, pentru zilele şi nopţile nedormite în campaniile electorale, pentru că uneori v-aţi neglijat viaţa personală şi familiile, mă înclin în faţa voastră. Pentru că voi faceţi diferenţa. Voi stabiliţi liderii care dau sens acestui partid. Să avem înţelepciunea să alegem corect în acest moment de cotitură vitală pentru partid. Din nou, să îl ducem împreună pe drumul succesului! Vă cer să priviţi în jurul vostru, să vedeţi ce se întâmplă şi să votaţi aşa cum vă dictează conştiinţa şi sufletul. Funcţiile şi guvernările sunt trecătoare, dar putem lăsa în urma noastră ceva cu adevărat important pentru România”, a explicat social-democratul.

“Nu uitaţi că voi sunteţi baza partidului! PSD trăieşte prin noi toţi. Vă cer şansa să facem echipă şi să fim puternici împreună!”, a conchis Ştefănescu.

Pentru funcţia de secretar general PSD şi-au anunţat candidatura şi liderul PSD Constanţa Felix Stroe dar şi fostul consilier local la Primăria sectorului 5, Cătălin Stochiţă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-3653417-4.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-3653417-4-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Codrin Ştefănescu îşi va depune, marţi, la ora 12.30, candidatura pentru funcţia de secretar general al PSD. Ştefănescu se prezintă ca fiind 'cu bune şi cu rele' şi că a fost 'permanent şi necondiţionat' alături de partid, de liderii judeţeni, de primari, de consilierii judeţeni şi locali. ...