Mai multe persoane au fost salvate din locuinţe inundate sau din maşini surprinse de viituri, în noaptea de duminică spre luni, de pompierii din judeţul Mehedinţi. De asemenea, trei podeţe au fost luate de ape, iar o cale ferată este blocată, din cauza macazurilor inundate.


Imaginea articolului Inundaţii în Mehedinţi: Mai multe persoane au fost evacuate din locuinţe şi maşini/ Podeţe luate de ape şi trafic feroviar blocat

Mehedinţi: Persoane evacuate, podeţe luate de ape şi trafic feroviar blocat, din cauza inundaţiilor

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, pompierii au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, în mai multe localităţi afectate de inundaţiile produse ca urmare a ploilor abundente.

Astfel, în comuna Malovăţ au fost salvate trei persoane ale căror locuinţe au fost inundate, iar în comuna Prunişor pompierii au intervenit pentru salvarea a şase persoane din trei maşini surprinse de viitură şi pentru evacuarea a 15 localnici din locuinţe.

„Alte şase persoane au fost salvate de pompierii mehedinţeni, două aflate în localitatea Ştefan Odobleja şi patru în localitatea Husnicioara, acestea din urmă fiind surprinse de viitură în zona minei. Efecte s-au înregistrat şi în localităţile Pătulele şi Ciochiuţa, unde autorităţile locale au intervenit pentru evacuarea a două, respectiv opt persoane, cărora li s-a asigurat cazare, deoarece locuinţele acestora au fost afectate. Alte două gospodării au fost inundate şi în localitatea Scăpău”, au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit aceleiaşi surse, trei podeţe de pe DJ 671A, în comuna Căzăneşti, satul Păltinişu, au fost luate de ape, iar calea ferată în zona Balota-Drobeta-Turnu Severin este blocată, din cauza macazurilor inundate.

Două trenuri sunt oprite, IR 1693 în halta Balota şi IR 1992 în gara Drobeta-Turnu Severin, călătorii urmând să fie preluaţi de alte trenuri care circulă pe rute funcţionale, au mai anunţat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7520419-mediafax-foto-dani-amariei-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7520419-mediafax-foto-dani-amariei-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Mai multe persoane au fost salvate din locuinţe inundate sau din maşini surprinse de viituri, în noaptea de duminică spre luni, de pompierii din judeţul Mehedinţi. De asemenea, trei podeţe au fost luate de ape, iar o cale ferată este blocată, din cauza macazurilor inundate. ...