Pompierii din Vaslui intervin, duminică seara, pentru evacuarea apei din şase locuinţe, şase curţi şi două beciuri, dar şi pentru deblocarea unui drum care străbate suburbia Brodoc. Angajaţii ISU intervin şi în judeţul Bacău, unde mai multe gospodării au fost inundate.

O ploaie torenţială căzută duminică seara a dus la inundarea mai multor gospodării din suburbia Brodoc din municipiul Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, pompierii intervin după ce mai multe gospodării au fost inundate, iar un drum care străbate suburbia a fost blocat.

„Detaşamentul de Pompieri Vaslui intervine în suburbia Brodoc pentru a evacua apa din şase locuinţe, şase curţi şi două beciuri. Se intervine cu cinci autospeciale, trei motopompe transportabile şi o motopompă remorcabilă. De asemenea, împreună cu CLSU Vaslui se intervine pentru deblocarea drumului care străbate suburbia Brodoc, în apropierea şcolii”, au anunţat reprezentanţii ISU Vaslui.

A fost inundat şi subsolul unui bloc din suburbia Brodoc.

Probleme sunt, duminică seara, şi în judeţul Bacău, unde pompierii intervin în localităţile Mărgineni, Măgura şi Hemeiuş. Astfel, 63 de militari cu nouă autospeciale şi 12 motopompe evacuează apa din mai multe gospodării inundate.

Judeţul Bacău a fost duminică sub avertizare Cod roşu de ploi torenţiale, grindină şi vânt puternic, emisă de ANM.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/whatsapp-image-2019-06-23-at-22-32-30.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/whatsapp-image-2019-06-23-at-22-32-30-300x297.jpgrootstireaUncategorised
Pompierii din Vaslui intervin, duminică seara, pentru evacuarea apei din şase locuinţe, şase curţi şi două beciuri, dar şi pentru deblocarea unui drum care străbate suburbia Brodoc. Angajaţii ISU intervin şi în judeţul Bacău, unde mai multe gospodării au fost inundate. ...