Liderul regimului de la Phenian, Kim Jong Un, a primit o “excelentă” scrisoare personală de la președintele american Donald Trump, a transmis duminică agenția nord-coreeană de presă KCNA, potrivit agenției Dpa.

 

Presa de stat de la Phenian nu a dezvăluit conținutul scrisorii, totuși Kim Jong Un a afirmat după ce a citit-o că este “excelentă în conținut”, potrivit KCNA.

“Apreciind capacitatea de judecată politică și curajul extraordinar al președintelui Trump, Kim Jong Un a spus că va contempla în mod serios conținutul interesant” al scrisorii, a precizat KCNA.

Negocierile pe tema programului de înarmare nucleară a Phenianului au intrat în impas, iar tensiunile între cele două state s-au amplificat după eșecul summitului de la Hanoi între Kim și Trump.

Lunile trecute, Donald Trump și-a manifestat disponibilitatea de a se întâlni din nou cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, dar a subliniat că sancțiunile la adresa Phenianului vor rămâne.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/kim-jong-un-a-primit-o-scrisoare-personala-excelenta-de-la-donald-trump-anuntul-liderului-de-la-phenian-54754.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/kim-jong-un-a-primit-o-scrisoare-personala-excelenta-de-la-donald-trump-anuntul-liderului-de-la-phenian-54754-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv