Toată România este România, iar proverbul “capul plecat, sabia nu-l taie” nu trebuie să mai aibă nicio legătură cu generația lui Mirel Rădoi. Cel puțin așa susține unul dintre foștii internaționali care a scris istorie sub tricolor.

Viorel Moldovan a precizat că finala de la Campionatul European nu este un vis de neatins pentru echipa națională de tineret.

“De ce să nu ne gândim? (n.red. – la finala EURO 2019). De ce să avem complex de inferioritate? Ar trebuie să le lăsăm, am fost crescuți gen: capul plecat, sabia nu-l taie. Greșit. De ce să plecăm capul? Trebuie să fim echilibrați, într-adevăr, dar de ce să nu sperăm. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla”, a spus Viorel Moldovan pentru Digi Sport, care le-a dat o veste proastă jucătorilor care au fost convocați de selecționerul Cosmin Contra la echipa națională mare:

“Mulți jucători de acum de la prima reprezentativă nu vor mai avea loc la, în cel mai scurt timp aceștia vor pleca și vor veni acești tineri. Ei sunt viitorul, ne vom baza pe ei, este o generație extraordinar de talentată, odată obținută o performanță la acest turneu final mulți vor face pasul spre titularizare la prima reprezentativă”.

În ultimul meci din grupa C de la EURO, România se va întâlni cu Franța, echipa care are același număr de puncte cu tricolorii, șase din șase posibile.

“La meciul cu Franța vom aborda meciul la fel ca cel cu Anglia, tactic, interpretare, să stăm foarte bine în teren, să nu dăm spații, să blocăm coloanele și să plecăm rapid pe contraatac”, a mai spus Moldovan, care are încredere că echipa de tineret poate fi nou “Generație de Aur” a României:

“Trebuie să vină și momentul acesta, să vină o generaței din spate și să îi facă fericiți pe suporterii României. Sper ca această generație să reușească acest lucru”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/euro-u21-2019-viorel-moldovan-despre-romania-u21-acesti-tineri-sunt-viitorul-tarii-noastre-54747.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/euro-u21-2019-viorel-moldovan-despre-romania-u21-acesti-tineri-sunt-viitorul-tarii-noastre-54747-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv