Fostul selecţioner al naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a fost prezent la Cesena, la victoria înregistrată de fosta sa grupare în faţa selecţionatei Angliei, scor 4-2.


Imaginea articolului EURO U21 2019 | Emil Săndoi, fost selecţioner România: Eu am spus că sigur vom ieşi din grupe

EURO U21 2019 | Emil Săndoi, fost selecţioner România: Eu am spus că sigur vom ieşi din grupe

Pe antrenorul în vârstă de 54 de ani nu l-a surprins reuşita tricolorilor mici, acesta a precizat că se aşteaptă ca Ianis & Co. să iasă din grupe. Altul a fost aspectul care l-a uimit pe Săndoi.

“Eu am spus că sigur vom ieşi din grupe, am spus imediat după meciul cu Croaţia. Avem o echipă foarte bună şi un staff foarte bun al echipei de tineret. S-a creat o emulaţie în jurul echipei de tineret, cum rar am văzut la echipele naţionale. Copiii ăştia, îi alint când le zic aşa, tinerii au scos lumea în stradă.

Cât de încrezători au fost înca de la început, acest aspect m-a surprins, au crezut în posibilităţile lor, în grupul lor şi au demonstrat că au şi argumente, pot să facă un pas în continuare şi către prima reprezentativă. În plus primele patru echipe din semifinale vor merge şi la Olimpiadă”, a spus Emil Săndoi, pentru Digi Sport.

Luni, 24 iunie, de la ora 22:00, România o va întâlni pe Franţa, în derby-ul grupei C. În cazul unui rezultate de egalitate, amândouă echipele vor ajunge în semifinalele EURO 2019.

Clasament grupa C

1. România – 6 puncte

2. Franţa – 6 puncte

3. Anglia – 0 puncte

4. Croaţia – 0 puncte

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7525604-mediafax-foto-lucian-danciu-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7525604-mediafax-foto-lucian-danciu-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Fostul selecţioner al naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a fost prezent la Cesena, la victoria înregistrată de fosta sa grupare în faţa selecţionatei Angliei, scor 4-2. ...