Organizaţia PSD Dâmboviţa a anunţat că o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului la Congresul extraordinar din 29 iunie. Decizia a fost luată vineri, la doar o zi după ce filiala PSD Alba şi-a anunţat susţinerea pentru actualul premier.


Imaginea articolului Viorica Dăncilă, susţinută de filiala PSD Dâmboviţa la preşedinţia partidului

Viorica Dăncilă, susţinută de filiala PSD Dâmboviţa la preşedinţia partidului

Decizia de susţinere a Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al PSD a fost luată cu unanimitate de voturi în cadrul Conferinţei extraordinare a PSD Dâmboviţa, desfăşurată vineri.

„Conferinţa extraordinară a luat, cu unanimitate de voturi, decizia susţinerii candidaturii la preşedinţia PSD a doamnei Viorica Dăncilă, premierul României şi preşedinte interimar PSD”, a anunţat conducerea organizaţiei pe pagina de Facebook.

În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost stabilită şi componenţa nominală a delegaţiei PSD Dâmboviţa, formată din 143 de persoane, la Congresul din 29 iunie.

PSD Alba a decis, joi, să o susţină pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte al partidului la Congresul extrordinar, decizia organizaţiei judeţene fiind luată tot cu unanimitate de voturi.

Social-democraţii se vor reuni în Congres pe 29 iunie, pentru alegerea preşedintelui, preşedintelui executiv şi a secretarului general.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7523527-mediafax-foto-alexandru-dobre-16.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7523527-mediafax-foto-alexandru-dobre-16-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Organizaţia PSD Dâmboviţa a anunţat că o va susţine pe Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului la Congresul extraordinar din 29 iunie. Decizia a fost luată vineri, la doar o zi după ce filiala PSD Alba şi-a anunţat susţinerea pentru actualul premier. ...