Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut o vizită inopinată la Spitalul „Marius Nasta” din Capitală, vineri dimineaţă, şi a verificat o secţie exterioară unde sunt şi pacienţi bolnavi de tuberculoză, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.


Imaginea articolului Sorina Pintea, vizită inopinată la Spitalul „Marius Nasta” din Capitală

Sorina Pintea, vizită inopinată la Spitalul „Marius Nasta” din Capitală

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a efectuat o vizită inopinată în cursul acestei dimineţi la Institutul Naţional de Pneumoftiziologie “Marius Nasta“ .

Potrivit aceleiaşi surse, vizita ministrului ar fi vizat o secţie exterioară a spitalului, unde sunt internaţi şi pacienţi bolnavi de tuberculoză.

În cadrul vizitei, ministrul a depistat că în sala de aşteptare, situată în imediata apropiere a Secţiei de Tuberculoză, pacienţii nu purtau mască, nu existau mănuşi sau substanţe dezinfectante.

Sorina Pintea a efectuat de-a lungul timpului mai multe vizite inopinate în spitale publice din ţară şi din Capitală, dar şi la o clinică privată.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/spital-octav-ganea-resize-16.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/spital-octav-ganea-resize-16-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut o vizită inopinată la Spitalul „Marius Nasta” din Capitală, vineri dimineaţă, şi a verificat o secţie exterioară unde sunt şi pacienţi bolnavi de tuberculoză, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. ...