Şoferul urmărit de poliţişti în timpul unei intervenţii în judeţul Maramureş, când o fetiţă de 7 ani a fost împuşcată în picior, este supus unei expertize psihiatrice. Modul de intervenţie al poliţiştilor nu este anchetat.


Imaginea articolului Şoferul urmărit de poliţişti în Maramureş, când o fetiţă de 7 ani a fost împuşcată, supus unei expertize psihiatrice

Şoferul urmărit de poliţişti în Maramureş, când o fetiţă de 7 ani a fost împuşcatăm supus unei expertize psihiatrice

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat, vineri. că şoferul în vârstă de 23 de ani a fost internat la spital pentru o expertiză medico-legală psihiatrică.

Întrebaţi dacă modul de intervenţie al poliţiştilor este anchetat, reprezentanţii IPJ Maramureş au răspuns negativ.

„În acest moment nu este la nivelul IPJ MM anchetă privind modul de interventie al poliţiştilor. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiuniinfracţiunilor de punerea în circulaţia sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţia sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, arată Poliţia.

O fetiţă de 7 ani a fost împuşcată în picior în timpul unei operaţiuni de urmărire, după ce poliţiştii au încercat să oprească o maşină cu focuri de armă. Potrivit unor surse judiciare, un glonţ ar fi ricoşat din tabla maşinii în fata aflată pe banchetă.

Poliţiştii au intervenit, joi, pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalele unei maşini de poliţie pe raza comunei Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş.

„Şoferul maşinii de teren şi-a continuat deplasarea şi a accelerat înspre autospeciala de poliţie, virând brusc pe un teren accidentat, pentru a-şi asigura scăparea. Ca urmare a acestui fapt, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, unul dintre aceştia executând mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Potrivit sursei citate, în timpul urmăririi, şoferul a părăsit şoseaua, traversând albia Râului Luhei.

Poliţiştii au găsit autoturismul parcat lângă o casă, în care suspectul a abandonat, la nişte cunoştinţe, trei copii, două fete şi un băiat, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani.

IPJ Maramureş mai spunea că o fată de aproximativ 7 ani avea o rană la picior şi a fost transportată la spital pentru a i se acorda primul ajutor, iar viaţa ei nu este pusă în pericol. Poliţia nu a dat detalii legate de modul în care copilul a fost rănit. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că fetiţa de 7 ani a fost rănită de un glonţ care a ricoşat din tabla maşinii.

Suspectul urmărit de poliţişti a fost prins într-o livadă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/5987787-mediafax-foto-tibi-bologh-10.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/5987787-mediafax-foto-tibi-bologh-10-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Şoferul urmărit de poliţişti în timpul unei intervenţii în judeţul Maramureş, când o fetiţă de 7 ani a fost împuşcată în picior, este supus unei expertize psihiatrice. Modul de intervenţie al poliţiştilor nu este anchetat. ...