Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, şi-a îndemnat colegii, într-o şedinţă din urmă cu două zile, să răspundă la „M…e PSD“ cu „M…e PNL şi USR“, iar pe colege să aibă o atitudine bărbătească: „capete în gură, şi pe ei!”.


Imaginea articolului Înregistrare cu Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, din şedinţa de partid: "Capete în gură şi pe ei! ”

Înregistrare cu Felix Stroe din şedinţa de partid: “Capete în gură şi pe ei! ”

Conform unei înregistrări, întrată în posesia publicaţiei www.ordinea.ro, Felix Stroe a apreciat că în ziua europarlamentarelor pe votanţi „i-a apucat turismul”, precizând că rezultatele sunt de la alegeri sunt „stranii”.

„În judeţul Constanţa, pe listele suplimentare, au fost 14 la sută turişti. Suntem oameni care am trecut prin confruntări electorale. I-a apucat turismul atuncea pe toţi. Şi au făcut turism peste tot. Au făcut turism la Adamclisi, au făcut turism la Medgidia, au făcut turism la Vulturu. Au făcut turism, nene. I-a apucat turismul de murea lumea. 14%! Fraţilor, ce naiba, suntem copii? În primul rând, aceste rezultate, care ne mâhnesc, ne dor, sunt cel puţin ciudate, stranii, ca să nu mă exprim mai categoric”, a declarat Stroe.

El a mai spus că au fost trase concluziile şi învăţămintele de după aceste alegeri, iar pentru prezidenţiale „ştim ce avem de făcut”, învăţându-i pe pesediştii constănţeni cum să răspundă: „Puşi pe bătaie! Şi n-o să ne întoarcem şi obrazul celălalt ca-n spusa aia a lui Matei, ci ”Ba a mă-tii” – ”Ba a mă-tii”. Scuzaţi-mă doamnelor! Şi vă rog frumos şi doamnelor să aveţi atitudine bărbătească: capete în gură, şi pe ei! Corect? Capete în gură, şi pe ei! M…e PSD? M…e USR! M…e PNL! Aşa trebuie să vă fie atitudinea. Sunteţi măgari? Nu începem noi. Sunteţi măgari? Vă spunem de zece ori mai mult ca voi”, a spus Stroe.

Liderul PSD Constanţa a mai precizat că, începând cu 11 august, urmează să fie adunate semnături pentru candidatul partidului la prezidenţiale. Va fi iniţial realizat „un mare sondaj naţional”, în care vor fi propuse 11 personalităţi dinăuntrul şi din afara partidului. Se va face apoi o analiză într-un Comitet Executiv Naţional „şi vom şti pentru cine strângem semnături”. „Credeţi că actualul preşedinte e foarte iubit de cetăţeni? Nu vă speriaţi, că ăsta a fost rostul acestei campanii: să ne demoralizeze. N-au fost în stare să se mobilizeze pentru moţiunea de cenzură, pe care au anunţat-o cu surle şi trâmbiţe, că ne dau după cap şi ne sfărâmă în picioare. Se ceartă între ei ca şi chiorii. Vor scoate 15 candidaţi la prezidenţiale. USR-ul se vede deja cu preşedintele. Hai, să ne mobilizăm! Corect? Hai să ne mobilizăm! Să ne mobilizăm, şi pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decât de câştigat”, a mai spus Felix Stroe în şedinţa de partid de la Constanţa.

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, nu a putut fi contactat de MEDIAFAX pe marginea acestui subiect.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7350172-mediafax-foto-adrian-boioglu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7350172-mediafax-foto-adrian-boioglu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, şi-a îndemnat colegii, într-o şedinţă din urmă cu două zile, să răspundă la „M…e PSD“ cu „M…e PNL şi USR“, iar pe colege să aibă o atitudine bărbătească: „capete în gură, şi pe ei!”. ...