Liderul USR, Dan Barna, a cerut, vineri, premierului Viorica Dăncilă să publice de urgenţă raportul Greco, desfiinţarea imediată a Secţiei Speciale şi luarea măsurilor necesare ”pentru reistaurarea statului de drept din România”.


Imaginea articolului Dan Barna: Cerem Guvernului publicarea de urgenţă a ultimului raport GRECO despre România!

Dan Barna: Cerem Guvernului publicarea de urgenţă a ultimului raport GRECO despre România!

”Cerem Guvernului publicarea de urgenţă a ultimului raport GRECO despre România! Zilele trecute a fost adoptat un nou raport GRECO referitor la situaţia justiţiei din România, care se anunţă a fi dezastruos pentru ţara noastră. Deja nu mai vorbim doar de îngrijorarea exprimată de o instituţie europeană. Vorbim de posibilitatea unor sancţiuni care vor costa foarte mult România pe termen nedefinit. Iar principala problemă este una pe care Uniunea Salvaţi România – USR a semnalat-o încă din primul moment: existenţa şi activitatea Secţiei Speciale de Investigare a Infracţiunilor comise de magistraţi.”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

Liderul USR a acuzat Guvernul că ”tergiversează intenţionat” publicarea raportului Greco, după ce ”PSD şi ALDE au tăvălit efectiv justiţia din România”.

”După ce PSD şi ALDE au tăvălit efectiv justiţia din România şi au forţat trecerea ei sub controlul total al corupţilor şi acoliţilor lui Dragnea sau Tăriceanu, începe să se vadă gravitatea consecinţelor asupra românilor. În aceste condiţii Guvernul tergiversează intenţionat publicarea acestui raport. Să vă fie ruşine! Aţi încercat să distrugeţi democraţia şi statul de drept din România şi aţi fugit, de fiecare dată, de orice formă de răspundere prin amânări, manipulare ordinară şi încălcări ale statului de drept!”, a mai scris liderul USR.

Dan Barna cere premierului Viorica Dăncilă să publice de urgenţă raportul şi să desfiinţeze Secţia Specială.

”USR cere oficial prim-ministrului Viorica Dăncilă publicarea de urgenţă a acestui raport, desfiinţarea imediată a Secţiei Speciale şi luarea fără nicio întârziere a tuturor măsurilor necesare pentru reinstaurarea statului de drept din România la nivelul unui stat membru al Uniunii Europene! Orice întârziere denotă încă o dată modul corupt, incompetent şi lipsit de orice urmă de responsabilitate în care guvernaţi România!”, a conchis Dan Barna.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/barna-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/barna-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Liderul USR, Dan Barna, a cerut, vineri, premierului Viorica Dăncilă să publice de urgenţă raportul Greco, desfiinţarea imediată a Secţiei Speciale şi luarea măsurilor necesare ”pentru reistaurarea statului de drept din România”. ...