Batman, Julia Roberts, Spike Lee și 50 Cent se numără printre cei care vor fi onorați cu câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, anul viitor, potrivit variety.com.

 Lista celor care vor fi onorați în 2020, aleși dintre mai multe sute de nominalizați, a fost anunțată de reprezentanții comitetului specializat din Camera de Comerț de la Hollywood, care administrează obiectivul cultural și turistic.

Lista pe 2020 include 35 de personalități din domenii diverse, inclusiv divertisment – televiziune, teatru și film.

Din cinematografie, cei care vor fi onorați sunt Mahershala Ali, recompensat de două ori cu premiul Oscar, cel mai recent anul acesta pentru rolul din “Green Book”, cineastul Spike Lee și actorii Julia Roberts, Chris Hemsworth și Octavia Spence

De asemenea, va primi o stea pe bulevardul gloriei supereroul DC Batman.

Vedetele TV Andy Cohen și Wendy Williams și actorii Christina Applegate și Terry Crews vor primi și ei câte o stea.

Din domeniul muzicii au fost aleși Curtis “50 Cent” Jackson, Alicia Keys, Billy Idol și Tanya Tucker.

Artistul premiat cu Tony Billy Porter, vedetă a serialului FX “Pose”, va primi o stea, ca și actorul de comedie Dave Chappelle.

Totodată, vor fi onorați postum actorul și scenaristul Andy Kaufman și compozitorul de blues Muddy Waters.

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele, în zona Hollywood Boulevard – Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale și muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaștere a contribuției acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinație turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/batman-julia-roberts-spike-lee-printre-cei-onorati-cu-o-stea-pe-walk-of-fame-in-2020-54741.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/batman-julia-roberts-spike-lee-printre-cei-onorati-cu-o-stea-pe-walk-of-fame-in-2020-54741-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv