Preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc, la sfârşitul acestei săptămâni, la Neptun, cu Viorica Dăncilă. Aceştia vor discuta despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară, susţine liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.


Imaginea articolului Liderii judeţeni ai PSD se întâlnesc în acest sfârşit de săptâmână, la Neptun, cu Viorica Dăncilă

Liderii judeţeni ai PSD se întâlnesc în acest sfârşit de săptâmână, la Neptun, cu Viorica Dăncilă

Întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi şefii de filiale va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Neptun. Preşedintele organizaţiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că la discuţii vor participa doar liderii organizaţiilor judeţene şi că tema principală este organizarea congresului.

„Este o întâlnire între preşedinţii filialelor şi doamna Dăncilă. E o întâlnire pe tema congresului, pe tema organizării conferinţelor judeţene şi a delegaţiilor şi pe programul de vară, stabilirea coordonatelor programului de vară, care să fie aduse în discuţia CEX-ului”, a spus Dumitru Buzatu, pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă se va discuta şi pe marginea unei posibile remanieri a Guvernului, liderul PSD Vaslui a precizat că întâlnirea este una de partid. „Dacă cineva va pune problema asta nu pot să o ştiu, dar întâlnirea este una de partid, pe temele astea politice ale noastre şi, din punctul ăsta de vedere, eu nu cred. Oricum, suntem destui acolo care refuzăm o asemenea abordare, nu venim pentru una şi vorbim despre alta”, a susţinut Dumitru Buzatu.

În opnia preşedintelui PSD Vaslui, obiectivele sunt stabilizarea conducerii partidului şi modificarea statutului.

„Trebuie să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus, adică să stabilizăm conducerea partidului, funcţiile vacante să fie ocupate şi de aici algoritmul, să modificăm statutul şi să urmăm algoritmul statutar pentru pregătirea congresului ordinar, să desemnăm între timp candidatul la Preşedinţie, să îi dăm girul să candideze şi mai departe să facem procedurile pentru congresul ordinar, adică să pornim de la bază”, a mai spus Dumitru Buzatu.

În ceea ce priveşte candidatul la Preşeđinţie, Dumitru Buzatu a precizat că nu este exclus un candidat comun cu alte partide.

„Putem să mergem, să avem variante diferite în promovarea unor candidaţi la prezidenţiale. Sigur, nu excludem niciun candidat comun cu alte formaţiuni politice, dar încă nu s-a luat o hotărâre în acest sens. Tradiţia nescrisă, prezentă în toate alegerile, a fost că PSD are candidat. Vom vedea de data aceasta ce anume opţiuni avem”, a conchis Dumitru Buzatu.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/psd-604-bogdan-baraghin-9.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/psd-604-bogdan-baraghin-9-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc, la sfârşitul acestei săptămâni, la Neptun, cu Viorica Dăncilă. Aceştia vor discuta despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară, susţine liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. ...