Tânăra care îl acuză pe starul fotbalului brazilian Neymar că ar fi violat-o, la Paris, a fost audiată pentru a doua oară de poliția din Sao Paulo, în cursul zilei de marți, informează AFP potrivit Agerpres

Najila Trindade Mendes de Sousa s-a prezentat la un comisariat din Sao Paulo însoțită de noul său avocat, Cosme Araujo. 

Conform acestuia, poliția i-a solicitat tinerei telefonul său mobil pentru expertize, însă aceasta a susținut că l-a pierdut după prima sa depoziție, pe 7 iunie. 

“Telefonul a rămas fie în mașina fostului său avocat (Danilo Garcia de Andrade), fie într-o casă unde a mers după audiere”, a adăugat avocatul la ieșirea de la comisariat. 

Cosme Araujo este al patrulea avocat al tinerei Najila Trindade, după ce un prim cabinet de avocatură s-a retras din dosar în momentul depunerii plângerii din cauza unor contradicții în declarațiile reclamantei. Ulterior, alți doi avocați s-au retras. 

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a fost acuzat că a violat-o pe Najila Trinidade într-un hotel din Paris, la jumătatea lunii mai, iar denunțătoarea a depus o plângere în acest sens la un comisariat din Santo Amaro, în apropiere de Sau Paulo. 

Neymar a invocat o relație sexuală consimțită cu tânăra de 26 de ani, cu care a intrat în contact pe rețelele de socializare. 

Problemele se țin lanț de Neymar în ultima perioadă, starul brazilian accidentându-se la glezna dreaptă în cursul unui meci amical al selecționatei Braziliei și a fost nevoit să declare forfait pentru Copa America, turneu găzduit de țara sa între 14 iunie și 7 iulie.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/tanara-care-il-acuza-pe-neymar-de-viol-audiata-din-nou-de-politie-54736.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/tanara-care-il-acuza-pe-neymar-de-viol-audiata-din-nou-de-politie-54736-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv