O americancă în vârstă de 18 ani a fost inculpată pentru că a organizat asasinarea ‘cele mai bune sale prietene’, după ce un tânăr cu care intrase în legătură pe internet i-a promis 9 milioane de dolari pentru o crimă, transmite AFP.

Potrivit anchetatorilor, Denali Brehmer, rezidentă în Alaska, a fost recrutată pentru a-și ucide prietena de către Darin Schilmiller, în vârstă de 21 de ani.

Tânărul, care locuiește în statul Indiana, la mii de kilometri, se dădea drept milionar pe rețelele sociale și a intrat într-o relație online cu adolescenta, sub o identitate falsă și numele de ‘Tyler’.

Potrivit actului de inculpare, cei doi au discutat despre a viola și ucide pe cineva în Alaska, iar Darin Schilmiller a promis cel puțin 9 milioane de dolari pentru fotografii sau filmări ale crimei.

Denali Brehmer a început ulterior să recruteze patru prieteni drept complici, iar micul grup a ales-o ca țintă pe Cynthia Hoffman, de 19 ani, suferindă de tulburări mintale.

Tatăl victimei afirmă că aceasta avea vârsta mintală a unui copil de 12 ani și o considera pe Denali Brehmer drept ‘prietena sa cea mai bună’.

La data de 2 iunie, Cynthia Hoffman a fost legată cu bandă adezivă și împușcată cu un glonț în ceafă, după care a fost aruncată într-un râu la nord-est de orașul Anchorage, arată un comunicat al Departamentului Justiției din Alaska.

Trupul fetei a fost găsit două zile mai târziu.

Conform poliției, victima a fost ademenită de Denali Brehmer și Kayden McIntosh, un adolescent de 16 ani, sub pretextul unei plimbări pe malul râului.

McIntosh este acuzat că a ucis-o pe fată cu o armă care îi aparținea lui Denali Brehmer și că s-a debarasat de cadavru.

În timpul macabrei fapte, Denali Brehmer comunica permanent cu Darin Schilmiller, trimițându-i ‘pe Snapchat fotografii și înregistrări video cu Hoffman legată, apoi ale cadavrului’, precizează acuzarea.

Brehmer și McIntosh au fost inculpați amândoi pentru omor. Pretinsul milionar a fost la rândul lui arestat, la fel și alți trei minori suspectați de complicitate la plănuirea sau executarea asasinatului.

Schilmiller și Brehmer au mai fost inculpați marți pentru acte de pedofilie comise de aceasta din urmă, tot la cererea lui Darin Schilmiller, împotriva unor minori de 8, 9 și 15 ani. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/la-18-ani-si-a-ucis-cea-mai-buna-prietena-motivul-halucinant-pentru-care-a-comis-crima-54735.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/la-18-ani-si-a-ucis-cea-mai-buna-prietena-motivul-halucinant-pentru-care-a-comis-crima-54735-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv