Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a lansat oficial candidatura, marţi, pentru un al doilea mandat, în cadrul unui eveniment organizat la Orlando, potrivit Reuters.


Imaginea articolului Donald Trump şi-a lansat oficial candidatura pentru prezidenţialele din 2020

Donald Trump şi-a lansat oficial candidatura pentru prezidenţialele din 2020

Reuters notează că Trump a făcut referire la aceleaşi teme ca în campania electorală anterioară: imigraţia ilegală, presa şi contracandidata sa democrată din campania din 2016, Hillary Clinton.

„Împreună am învins clasa politică şi am readus la putere un Guvern format din oameni, pentru oameni”, a declarat Trump. „Atât tmp cât păstrăm aceeaşi echipă, vom avea succes. Viitorul nu a arătat nicicând mai bine”, a adăugat el.

Trump a adăugat că politicienii democraţi care vor candida pentru funcţia de preşedinte vor schimba situaţia din Statele Unite în mod radical, legalizând intrarea în ţară a migranţilor pentru ca aceştia să poată vota şi, astfel, să îi ajute pe democraţi să aibă şanse mai mari în alegeri. „Democraţii vor să distrugă ţara aceasta”, a declarat el, care a mai adăugat că acest lucru „nu se va întâmpla”. „Credem că ţara noastră ar trebui să fie un sanctuar pentru cetăţenii care respectă legile, nu pentru infractorii străini”, a mai adăugat Trump.

„În această seară mă aflu în faţa dumneavoastră pentru a-mi lansa în mod oficial campania pentru un al doilea mandat de preşedinte al Statelor Unite. Vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată”, a spus el. Pe parcursul discursului, care a durat mai bine de o oră, Trump a atacat presa americană, despre care a spus că promovează ştirile false, a declarat că economia americană este puternică datorită politicilor sale, a subliniat că în ultima vreme a pus presiune asupra Chinei în ceea ce priveşte comerţul şi a adăugat că îşi propune ca Statele Unite să lanseze o misiune pe Marte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-2753626-9.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-2753626-9-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi-a lansat oficial candidatura, marţi, pentru un al doilea mandat, în cadrul unui eveniment organizat la Orlando, potrivit Reuters. ...