Un şarpe a fost descoperit de clienţii mall-ului din Târgu-Jiu, miercuri, în magazin, aceştia cerând ajutorul angajaţilor centrului comercial, care au reuşit să prindă reptila cu ajutorul unei sticle de plastic, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Imaginea articolului ALERTĂ în Târgu-Jiu: Un şarpe a fost descoperit într-un mall | VIDEO

ALERTĂ în Târgu-Jiu: Un şarpe a fost descoperit într-un mall

Potrivit directorul centrului comercial din Târgu-Jiu, Sorin Cureleanu, angajaţii mall-ului au reuşit să prindă şarpele şi l-au eliberat în râul din apropiere, de unde, se pare, că a şi venit.

„Râul Jiu se află la mai puţin de 100 de metri de centrul comercial şi, din cauza vremii, probabil că şarpele s-a îndepărtat de cursul apei şi a ajuns la mall. Şarpele de apă este inofensiv şi nu a pus în pericol siguranţa clienţilor noştri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet de angajaţii noştri şi a fost eliberat în siguranţă în apă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sorin Cureleanu, directorul centrului comercial.

Cureleanu a mai spus că va lua legătura cu autorităţile locale pentru a găsi împreună o soluţie, astfel încât să nu se mai întâmple situaţii similare.

O descoperire asemănătoare a fost făcută, luni, într-un magazin din Craiova, judeţul Dolj, unde un client a observat o şopârlă printre rafturile cu lustre.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/sarpe-mall-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/sarpe-mall-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un şarpe a fost descoperit de clienţii mall-ului din Târgu-Jiu, miercuri, în magazin, aceştia cerând ajutorul angajaţilor centrului comercial, care au reuşit să prindă reptila cu ajutorul unei sticle de plastic, transmite corespondentul MEDIAFAX. ...