Rovana Plumb şi-a depus mandatul în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa de luni şi a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte al organizaţiei. În cadrul şedinţei au fost stabiliţi cei 143 de delegaţi ai organizaţiei la Congresul PSD din 29 iunie.


Imaginea articolului Rovana Plumb: Mi-am depus mandatul, a fost o reconfirmare a mandatului de preşedinte al PSD Dâmboviţa

Rovana Plumb:Mi-am depus mandatul, a fost o reconfirmare a mandatului de preşedinte al PSD Dâmboviţa

Rovana Plumb şi-a depus, luni, mandatul din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Dîmboviţa, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al filialei.

„În cadrul şedinţei Comitetului Executiv mi-am depus mandatul de preşedinte al organizaţiei, solicitând organizaţiei dacă doreşte sau nu să continue cu mine ca preşedinte şi vreau să vă spun că mă bucur că putem continua împreună. A fost o revalidare a mandatului meu de preşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa şi împreună cu colegele şi colegii mei vom demonstra în continuare că rămânem principala forţă politică aici în judeţul Dâmboviţa”, a spus Rovana Plmb la finalul şedinţei.

Întrebată de ce şi-a depus mandatul din funcţia de preşedinte, Rovana Plumb a spus că a simţit nevoia să facă acest lucru.

„Am simtit nevoia si mi se pare firesc ca după un astfel de rezultat, nu sunt mulţumită de acest rezultat, cred că fiecare dintre noi putea să facă mult mai bine şi mult mai mult. Am simţit nevoia să îmi depun mandatul, aşa mi se pare democratic, aşa mi se pare normal, aşa mi se pare firesc”, a mai spus Rovana Plumb.

PSD Dâmboviţa a obţinut la alegerile europarlamentare din luna mai peste 70.000 de voturi, fiind din acest punct de vedere pe locul cinci în ţară ţară, după organizaţiile PSD din Dolj, Olt, Argeş şi Teleorman, a precizat Rovana Plumb.

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa au fost desemnaţi şi cei 143 de delegaţi ai organizaţiei la Congresul partidului din 29 iunie.

„Am desemnat numărul de delegaţi şi delegaţii care vor merge la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat, 143 de colege şi colegi care vor participa la congresul PSD”, a mai declarat Rovana Plumb.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7453875-mediafax-foto-andreea-alexandru-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/7453875-mediafax-foto-andreea-alexandru-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Rovana Plumb şi-a depus mandatul în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa de luni şi a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte al organizaţiei. În cadrul şedinţei au fost stabiliţi cei 143 de delegaţi ai organizaţiei la Congresul PSD din 29 iunie. ...