Cei doi adolescenţi urcaţi pe arcada podului CFR din Parcul Herăstrău au fost coborâţi de salvatori, cel de 17 ani, care s-a electrocutat şi prezintă arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

 Cei doi adolesecnţi au fpst coborâţi şi predaţi echipajelor medicale.

Băiatul în vârstă de 17 ani, care s-a electrocutat şi prezintă arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar cel de 19 anim care a urcat pe arcada podului în încercarea de a-l ajuta şi are arsuri pe o suprafaţă foarte mică, a fost dus ls Spitalul de Arşi.

Pe linia de înaltă tensiune de pe pod sunt 27. 000 V, iar salvatorii au fost nevoiţi să aştepte decuplarea curentului.


Ştirea iniţială

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost electrocutat, duminică, pe podul CFR din Parcul Herăstrău din Capitală în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au anunţat că un băiat, în vârstă de 17 ani, a fost electrocutat pe podul CFR din Parcul Herăstrău. El s-a urcat pe arcada podului şi s-a electrocutat, iar un alt adolescent, în vârstă de 19 ani, s-a urcat şi el pe arcadă în încercarea de a-l salva.

Adolescentul de 17 ani are arsuri pe o suprafaţă mai mare din corp în timp ce celălalt are arsuri pe mici porţiuni.

La ora transmiterii ştirii, salvatorii nu pot interveni din cauza tensiunii de pe fire, curentul nefiind decuplat.

La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD, o ambulanţă SMURD, maşina medicului de urgenţă, o autospecială cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au anunţat că o persoană a fost electrocutată pe podul CFR din Parcul Herăstrău.

Potrivit ultimelor informaţii, sunt doua persoane urcate pe arcada metalică a podului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/cfrrr-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/cfrrr-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cei doi adolescenţi urcaţi pe arcada podului CFR din Parcul Herăstrău au fost coborâţi de salvatori, cel de 17 ani, care s-a electrocutat şi prezintă arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. ...