Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că nu vede nicio problemă în a accepta informaţii denigratoare despre un oponent politic oferite de către un Guvern străin, relatează Reuters.


Imaginea articolului Donald Trump: Nu este greşit să accepţi informaţii denigratoare despre alt candidat din surse externe

Donald Trump: Nu este greşit să accepţi informaţii denigratoare despre alt candidat din surse externe

Întrebat în cadrul unui interviu pentru ABC News dacă ar accepta informaţiile sau dacă ar alerta FBI-ul, Donald Trump a transmis că este posibil să facă ambele lucruri.

„Cred că faci ambele lucruri. Cred că ai vrea să asculţi, nu e nimic greşit în a asculta. Dacă cineva te sună din altă ţară, să zicem Norvegia- Avem informaţii despre oponentul tău- cred că ai vrea să asculţi”, a declarat Trump.

Ulterior, preşedintele american a insinuat că în astfel de situaţii, nu apelezi la FBI.

„Am văzut foarte multe lucruri în viaţa mea. Nu cred că vreodată în viaţa mea am sunat FBI-ul. În viaţa mea. Nu sunt FBI-ul. Dai pe cineva afară din biroul tău, faci ce trebuie făcut”, a declarat Donald Trump.

De asemenea, Donald Trump a comparat informaţiile denigratoare despre un oponent, venite din partea unui Guvern străin, cu informaţiile adunate de echipa de campanie despre alţi candidaţi.

„Nu sunt ingerinţe, ei au informaţii- cred că le-aş accepta. Dacă aş considera că ceva este greşit, poate aş merge la FBI”, a menţionat preşedintele american.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-2753626-6.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/hepta-2753626-6-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că nu vede nicio problemă în a accepta informaţii denigratoare despre un oponent politic oferite de către un Guvern străin, relatează Reuters. ...