Un bărbat a fost împușcat mortal, vineri, în timpul unei partide de vânătoare desfășurate într-o zonă de munte a județului Vrancea. Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat din București. Anchetatorii și medicii au ajuns cu greu la fața locului, din cauza terenului accidentat.

Surse din cadrul Poliției Vrancea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că persoana care a sunat la numărul unic de urgență 112 a spus că bărbatul a fost împușcat din greșeală și că a murit pe loc.

Incidentul s-a petrecut în zona Vidra și se pare că victima a fost împușcată de altă persoană care participa la partida de vânătoare din Munții Vrancei.

Zona este greu accesibilă, cu teren accidentat și fără dumuri, iar echipele de intervenție și de anchetatori au ajuns cu dificultate la fața locului. În plus, în zonă semnalul de telefonie mobilă este slab, ceea ce îngreunează comunicarea.

Anchetatorii vor stabili cum s-a produs incidentul de pe fondul de vânătoare, dar și dacă persoanele aflate la vânătoare aveau dreptul să vâneze în zonă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-impuscat-mortal-in-timpul-unei-partide-de-vanatoare-54626.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-impuscat-mortal-in-timpul-unei-partide-de-vanatoare-54626-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv