Bărbatul de 33 de ani care și-a dat foc miercuri în apropierea Casei Albe a murit în urmă rănilor suferite, relatează dpa.

Bărbatul, identificat ca fiind Arnav Gupta, a murit la câteva ore după ce s-a autoincendiat, a precizat joi poliția parcurilor din SUA.

Incidentul tulburător a avut loc în jurul orei 12.20 (16.20 GMT), în parcul Ellipse din apropierea Constitution Avenue. Flăcările care îl cuprinseseră pe bărbat au fost stinse și el a fost transportat la cel mai apropiat spital.

Gupta, un locuitor din Bethesda, a fost dat dispărut mai devreme în cursul zilei de miercuri. El a fost văzut părăsindu-și locuința la ora 09.20.

“Poliția este preocupată de starea fizică și emoțională a lui Gupta”, au postat pe Facebook polițiștii din comitatul Montgomery.

Un posibil motiv este încă necunoscut.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/sua-barbatul-care-si-a-dat-foc-miercuri-in-apropierea-casei-albe-a-murit-54625.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/sua-barbatul-care-si-a-dat-foc-miercuri-in-apropierea-casei-albe-a-murit-54625-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv