Angajații Stației antigrindină din comuna Vișina, județul Olt, au lansat 17 rachete care au dus la spargerea norilor formați deasupra localității și au salvat, în acest fel, culturile și casele locuitorilor.

Cele 17 rachete antigrindină au fost lansate miercuri seara de la Stația din comuna Vișina, în condițiile în care cerul deasupra localității era acoperit cu nori.

Rachetele au spart norii și au dus la salvarea culturilor și caselor din zonă, susțin reprezentanții Primăriei Vișina.

„Mulțumim Stației Antigrindină Vișina pentru promptitudine, reacție contra timp. (…) Prin lansarea celor 17 rachete antigrindină, s-au salvat culturile, imobilele și mobilele pe o rază de 10 km”, au transmis reprezentanții primăriei pe Facebook, unde au postat și fotografii cu rachetele.

În județul Olt, furtunile au produs pagube miercuri seara. În localitatea Corabia, din cauza vântului puternic, 22 de copaci, 3 stâlpi și un panou publicitar au căzut. Tabla a fost desprinsă de pe un acoperiș, iar 3 autoturisme au fost avariate.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/rachete-antigrindina-lansate-in-judetul-olt-au-fost-salvate-culturi-si-imobile-pe-o-raza-de-10-km-54612.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/rachete-antigrindina-lansate-in-judetul-olt-au-fost-salvate-culturi-si-imobile-pe-o-raza-de-10-km-54612-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv