Autoritățile ungare au demarat o anchetă după ce o navă cu zeci de turiști la bord s-a scufundat miercuri noapte în Dunăre, la Budapesta, a informat joi un purtător de cuvânt al Poliției, relatează site-ul agenției Reuters.

Cel puțin șapte persoane au murit, iar 21 de turiști sunt în continuare dispăruți.

Purtătorul de cuvânt a mai declarat că ambarcațiunea s-a scufundat imediat după ce a avut un accident cu o altă navă de pasageri.

Ministerul de Externe al Coreea de Sud a informat că toți cei 33 de turiști aflați la bordul navei erau cetățeni sud-coreeni, iar 19 dintre ei lipsesc.

Doi membri ai echipajului sunt de asemenea dispăruți.

“Căutările pentru persoanele dispărute sunt desfășurate de-a lungul Dunării în toată Ungaria”, a informat un purtător de cuvânt al Departamentului de Pompieri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/o-nava-cu-zeci-de-turisti-la-bord-s-a-scufundat-in-dunare-cel-putin-sapte-persoane-au-murit-54610.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/o-nava-cu-zeci-de-turisti-la-bord-s-a-scufundat-in-dunare-cel-putin-sapte-persoane-au-murit-54610-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv