Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat la începutul ședinței de joi a Executivului, că este ”premierul tuturor românilor, indiferent de convingerile politice”. ”Așa cum am menționat, îmi voi duce mandatul în continuare”, a mai spus ea.

”Sunt premierul tuturor românilor, indiferent de convingerile politice și așa cum am menționat îmi voi duce mandatul în continuare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a menționat că Guvernul a fost învestit de Paerlament în baza votului dat de români în decembrie 2016.

”Majoritatea parlamentară care susține acest guvern este în continuare solidă, fapt dovedit inclusiv de votul de alegere a președintelui Camerei Deputaților. Ne vom continua mandatul, potrivit prevederilor constituționale, avem un program de guvernare și o președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene, cu rezultate apreciate de partenerii noștri externi, prin urmare este de datoria noastră să continuăm pe acest drum. Este însă esențial o legătură mult mai strânsă cu oamenii și să fim mult mai aproape de așteptîările lor”, a mai spus premierul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/dancila-sunt-premierul-tuturor-romanilor-imi-voi-duce-mandatul-in-continuare-54614.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/dancila-sunt-premierul-tuturor-romanilor-imi-voi-duce-mandatul-in-continuare-54614-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv