Un bărbat de 41 de ani din Vaslui a fost arestat preventiv după ce a stropit cu benzină doi polițiști care încercau să intervină într-un conflict între acesta și soția lui, solicitați fiind de femeie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie din Duda Epureni a sunat la 112 și a cerut ajutor, spunând că soțul a bătut-o și îi lovește și pe copii.

Doi polițiști au mers la fața locului.

În timp ce stăteau de vorbă cu femeia, bărbatul de 41 de ani a stropit mașina de poliție cu benzină. Cei doi polițiști au coborât din autospecială și atunci au fost și ei stropiți cu benzină pe uniformă, spun sursele citate.

În mână, bărbatul avea un chibrit.

De asemenea, în timp ce-l imobilizau, agresorul l-a și lovit pe unul dintre polițiști, cu capul.

Poliția Vaslui a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, pentru ultraj. Inițial, bărbatul a fost reținut, iar marți a fost arestat preventiv.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/politisti-stropiti-cu-benzina-de-catre-un-barbat-recalcitrant-54600.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/politisti-stropiti-cu-benzina-de-catre-un-barbat-recalcitrant-54600-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv