Un bărbat de 57 de ani a murit electrocutat, în noaptea de marți spre miercuri, în subsolul unui bloc din Lupeni, județul Hunedoara, inundat în urma ploilor torențiale. Inundații au fost înregistrate în două localități din județ.

Un bărbat de 57 de ani, din orașul Craiova, județul Dolj, a fost găsit mort, în noaptea de marți spre miercuri, în subsolul unui bloc din Lupeni, județul Hunedoara. Cel mai probabil, acesta s-a electrocutat în timp ce încerca să evacueze apa, în urma inundațiilor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbat mort a murit, cel mai probabil, electrocutat.

În cazul bărbatului de 57 de ani, polițiștii au deschis o anchetă, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Au fost înregistrate inundații în sudul județului Hunedoara, în urma avertizării cod portocaliu de vreme rea caracterizată de vijelii și averse torențiale. Scurgerile de pe versanți au afectat peste 60 de curți și subsoluri situate pe 14 străzi din localitățile Lupeni și Vulcan și trei apartamente aflate la parterul unui bloc din Lupeni.

De asemenea, DN66 A a fost blocat de torenți pe un segment de aproximativ 150 de metri pătrați.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-gasit-mort-electrocutat-in-subsolul-unui-bloc-inundat-54601.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-gasit-mort-electrocutat-in-subsolul-unui-bloc-inundat-54601-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv