Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, susține că rezultatul partidului la europarlamentare trebuie asumat de toți, ea afirmând că social-democrații, în momentele grele, au dat dovadă de unitate și putere de a merge mai departe.

Dăncilă a declarat, marți, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al partidului, că membrii PSD aveau posibilitatea de a-și exprima opinia și în mandatul lui Liviu Dragnea, dar nu au făcut-o.

“Eu cred că trebuie să ne asumăm toți această vină pentru că aveam posibilitatea să ne spunem fiecare opinia și atunci. Eu cred că trebuie să ne asumăm toți rezultatul alegerilor europarlamentare. Am spus că o să facem o analiză astfel încât să nu mai repetăm aceste greșeli”, a adăugat liderul social-democrat.

Întrebată cum este PSD fără Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a afirmat: “Nu este ușor. Un rezultat la europarlamentare care nu poate mulțumi PSD, președintele partidului arestat, deci nu este o situație… Este o situație dificilă, dar, ca de fiecare dată, PSD, în momentele sale grele, a dat dovadă de unitate și putere de a merge mai departe”.

Ea a subliniat că o formațiune politică nu trebuie etichetată după problemele avute în justiție de unul dintre liderii săi.

“Aceste probleme trebuie să le deconteze persoana care are probleme cu justiția. Nu trebuie să le decontăm toți. Am văzut anumite etichete care s-au pus, am văzut anumite etichete legate de corupție, legate de hoți… Nu am nicio problemă. Nu am avut niciodată nicio problemă. De ce să fim judecați toți? Cei care au probleme să și le rezolve, dar eu cred că nu trebuie privit în ansamblu un partid ca fiind corupt sau care să aibă probleme de genul acesta”, a adăugat Viorica Dăncilă.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/dancila-trebuie-sa-ne-asumam-toti-rezultatul-la-europarlamentare-psd-in-momentele-sale-grele-a-dat-dovada-de-unitate-54597.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/dancila-trebuie-sa-ne-asumam-toti-rezultatul-la-europarlamentare-psd-in-momentele-sale-grele-a-dat-dovada-de-unitate-54597-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv