Premierul Viorica Dăncilă i-a convocat luni, la Palatul Victoria, pe miniștri pentru o discuție informală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale, după ce, duminică seara, a afirmat că nu trebuie să își dea demisia și că, dacă cineva dorește să cadă guvernul, trebuie depusă moțiune de cenzură.

”Premierul i-a convocat pe miniștrii din cabinetul său pentru discuție, probabil despre continuarea guvernării. Nu este o ședință”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică seara că nu trebuie să își dea demisia din Guvern, deoarece alegerile au fost pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare și că, dacă cineva dorește să cadă guvernul, trebuie depusă moțiune de cenzură.

„Cei care au cerut (demisia,n,.r), probabil nu cunosc legea sau sunt rău intenționați. E vorba despre votul românilor, dar vă reamintesc, căderea unui guvern se face prin moțiune de cenzură. Nu am de ce (să iși dea demisia, n.r.). Am în spatele meu atâția români care și-au pus încrederea în noi, acest guvern. Categoric au incredere în noi. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă se vrea demiterea Guvernului, se depune moțiune de cenzură”, a declarat premierul Dăncilă.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că îi solicită premierului Viorica Dăncilă să nu care cumva să își depună mandatul, indiferent de presiunile lui Klaus Iohannis.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/premierul-viorica-dancila-i-a-convocat-la-guvern-pe-ministri-surse-54584.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/premierul-viorica-dancila-i-a-convocat-la-guvern-pe-ministri-surse-54584-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv