Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi încarcerat după ce a fost condamnat luni de Instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic și se vor stabili activitățile pe care le va urma pe perioada detenției.

”Astăzi, polițiști din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reședința sa din București și încarcerat în Penitenciarul Rahova”, a informat Poliția Capitalei, la scurt timp după ce liderul PSD a ajuns la penitenciar.

El a fost așteptat la Penitenciarul Rahova de mai multe persoane care l-au huiduit. Ei au strigat “Hoțule!”, “La pușcărie!”.

De altfel, și în fața reședinței șefului PSD s-au adunat mai multe persoane, după anunțarea sentinței ÎCCJ.

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/liviu-dragnea-a-ajuns-la-penitenciarul-rahova-54587.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/liviu-dragnea-a-ajuns-la-penitenciarul-rahova-54587-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv