Organizația municipală Constanța a PSD catalogheză, într-un comunicat semnat de Decebal Făgădău, primarul orașului Constanța, rezultatele alegerilor de duminică drept „o experiență din care învățăm să fim mai buni și mai apropiați de oameni”.

„Doresc să le mulțumesc constănțenilor și tuturor românilor care au ieșit într-un număr mare la vot și au arătat lumii întregi că România este o țară liberă și democratică. Regret faptul că au existat români care au stat ore întregi la cozi pentru a vota sau care nu au putut vota, este evident că trebuie schimbat modul de organizare al alegerilor. Îi felicit sincer pe câștigătorii acestor alegeri și le doresc să nu își dezamăgească susținătorii”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizația municipală Constanța a PSD, semnat de Decebal Făgădău.

Acesta le urează succes tuturor europarlamentarilor aleși să reprezinte România și își exprimă speranța că vor reuși să o facă cunoscută și pentru lucrurile bune și pentru oamenii frumoși ai acestei țări europene.

„Le mulțumesc membrilor și simpatizanților Partidului Social Democrat pentru munca depusă și consider că rezultatul acestor alegeri reprezintă pentru noi o experiență din care învățăm să fim mai buni și mai apropiați de oameni”, se arată în comunicat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/fagadau-despre-alegeri-o-experienta-din-care-invatam-sa-fim-mai-buni-si-mai-apropiati-de-oameni-54586.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/fagadau-despre-alegeri-o-experienta-din-care-invatam-sa-fim-mai-buni-si-mai-apropiati-de-oameni-54586-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv