Fostul principe Nicolae a scris, luni, pe Facebook, că testul privind stabilirea paternității al presupusului său copil cu Nicoleta Cîrjan a arătat un rezultat pozitiv și a precizat că își va asuma responsabilitatea legală față de minor.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a scris pe Facebook fostul principe Nicolae.

În 2015, regele Mihai a decis să îi retragă titlul de “principe al României” nepotului său Nicolae și să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Oficial nimeni nu a spus care este motivul.

În presă apăruseră însă informații că în spatele deciziei Regelui Mihai I stă o presupusă relație a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată. După retragerea titlului de “principe al României”, nepotul regelui devenea “domnul Medforth-Mills”

Pe 9 februarie 2016 s-a născut Iris Anna, fiica Nicoletei Cârjan.

În anul 2016, legat de posibilul copil, principele Nicolae spunea: “Pe parcursul anului 2016 doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunțat prin corespondență scrisă că sunt tatăl copilului ei. În scopul probării declarațiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN), la Institutul Național de Medicină Legală Mina Minovici din București, singura instituție abilitată să efectueze în mod științific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări și nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanșat niciun proces civil de stabilire a paternității, la instanța competentă”.

Nicoleta Cîrjan a transmis, la rândul ei, că nu a refuzat testul ADN, precizând că a cerut să îl facă în două locuri diferite. Declarația venea după ce Nicolae Medforth-Mills afirmase că situația a rămas neclară deoarece femeia nu s-a prezentat la efectuarea testului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/este-oficial-fostul-principe-nicolae-este-tatal-copilului-nicoletei-cirjan-54589.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/este-oficial-fostul-principe-nicolae-este-tatal-copilului-nicoletei-cirjan-54589-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv