Un bărbat de 32 de ani a fost ucis în localitatea Măstăcani din județul Galați, în urma unui conflict spontan produs pe fondul consumului de alcool. Este cea de-a doua crimă pe care o anchetează criminaliștii gălățeni în decurs de 24 de ore, după cea înregistrată joi noapte pe o stradă din oraș.

Crima a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Măstăcani din județul Galați.

Primele informații arată că un bărbat de 32 de ani a fost ucis în urma unui conflict spontan, produs pe fondul consumului de alcool.

Suspectul, un tânăr de 24 de ani, este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Surse din rândul anchetatorilor spun că la fața locului încă se fac cercetări, criminaliștii încercând să afle împrejurările în care s-a produs crima.

Cel mai probabil, la finalul audierilor suspectul va fi reținut pentru 24 de ore. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/inca-o-crima-in-judetul-galati-a-doua-in-decurs-de-24-de-ore-54567.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/inca-o-crima-in-judetul-galati-a-doua-in-decurs-de-24-de-ore-54567-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv