O femeie de 52 de ani, angajată a unei firme care produce, în municipiul Brașov, piese metalice, a ajuns, vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost prinsă sub niște foi de tablă.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral și la membrele inferioare și, după ce a fost scoasă de sub bucățile de tablă, a fost transportată de un echipaj SMURD la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, în cazul accidentului de muncă se efectuează efectuează cercetări la fața locului pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul.

Este al doilea accident de muncă produs în județul Brașov în mai puțin de 48 de ore, joi după-amiază un muncitor angajat la o societate comercială care produce pavele în Feldioara fiind prins sub un stivuitor. Bărbatul de 44 de ani a fost rănit în zona abdomenului, fiind transportat de un echipaj SMURD la spital.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/angajata-unei-fabrici-de-piese-metalice-transportata-la-spital-dupa-ce-a-fost-prinsa-sub-niste-foi-de-tabla-54561.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/angajata-unei-fabrici-de-piese-metalice-transportata-la-spital-dupa-ce-a-fost-prinsa-sub-niste-foi-de-tabla-54561-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv