Magistrații Tribunalului București au anulat, definitiv, amenda de 2.000 de lei dată de Jandarmerie lui Ioan Duia, protestatarul cu deficiențe de auz și de vorbire. Duia a primit amenda în ziua Congresului PSD de anul trecut, pentru scandarea de lozinci anti-PSD.

 

Magistrații Tribunalului București au respins definitiv apelul Jandarmeriei Capitalei la decizia din primă instanță (dată de Judecătoria Sectorului 1) prin care a fost anulată amenda pentru Ioan Duia, protestatarul cu deficiențe de auz și de vorbire. Astfel, a fost anulată definitiv amenda în valoare de 2.000 de lei pe care acesta a primit-o de la jandarmi la protestul din ziua Congesului PSD, din martie 2018.

Câteva zeci de persoane s-au strâns, pe 10 martie 2018, în fața Sălii Palatului, pentru a protesta, atunci când PSD a organizat un congres extraordinar. Jandarmii i-au ridicat atunci pe unii dintre protestatari care au scandat împotriva partidului condus de Liviu Dragnea, pentru tulburarea ordinii și liniștii public.

Printre protestatarii amendați la Congresul PSD din 10 martie se numără și un bucureștean surdo-mut, în al cărui proces verbal jandarmul a notat, la descriererea faptei, că bărbatul a scandat lozinci anti-PSD.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/protestatarul-surdo-mut-a-castigat-in-instanta-tribunalul-bucuresti-a-anulat-definitiv-amenda-data-de-jandarmerie-54548.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/protestatarul-surdo-mut-a-castigat-in-instanta-tribunalul-bucuresti-a-anulat-definitiv-amenda-data-de-jandarmerie-54548-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv