Circulația metroului se desfășoară cu dificultate miercuri dimineața pe Magistrala 2 Berceni – Pipera, în urma dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat și cu retragerea unui tren din circulație, informează Metrorex.

“Astăzi, în intervalul orar 7:50 – 8:50, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera), trenurile de metrou au circulat cu întârziere de aproximativ 8 minute față de graficul de 3 minute. Întârzierea a intervenit urmare a dereglării unui sistem electric al liniei, coroborat și cu retragerea unui tren din circulație. Din aceste motive, pe această magistrală se circulă cu viteză redusă, în condiții optime de siguranță. Având în vedere că intervalul de 7:50 – 8:50 este un interval de vârf, s-a produs aglomerație în stațiile de metrou”, se spune în comunicat.

Potrivit Metrorex, călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri și din stații. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/circulatie-ingreunata-pe-magistrala-2-de-metrou-in-urma-dereglarii-unui-sistem-electric-al-liniei-si-retragerii-unui-tren-54535.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/circulatie-ingreunata-pe-magistrala-2-de-metrou-in-urma-dereglarii-unui-sistem-electric-al-liniei-si-retragerii-unui-tren-54535-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv