FCSB a făcut anunțul oficial în privința îndepărtării lui Mihai Teja de la club. Antrenorul în vârstă de 40 de ani a rezistat mai puțin de jumătate de an pe banca echipei pe care a condus-o doar până pe locul doi în campionat.

Teja a părăsit-o pe Gaz Metan, în iarnă, într-un moment bun pentru formația din Mediaș, pentru a-și îndeplini un vis. Totuși, aventura sa la FCSB s-a transformat într-un eșec, în condițiile în care antrenorul nu i-a putut aduce titlul lui Gigi Becali. Finanțatorul este cel care a ales să se despartă de Teja, căruia i-a impus, încă de la prezentare, cucerirea titlului în Liga 1 Betano.

Marți, FCSB a făcut anunțul oficial în privința lui Teja: “Mulțumim, Mihai Teja! FCSB anunță încheierea contractului cu antrenorul Mihai Teja, care a pregătit echipa noastra în perioada ianuarie – mai 2019. 

În aceasta perioadă, tehnicianul bucureștean în vârstă de 40 de ani a adunat 9 victorii, 5 rezultate de egalitate și o înfrângere, însă a ratat obiectivul stabilit, de câștigare a titlului.

FCSB îi mulțumește pentru munca depusă și îi urează mult succes în continuare!”, a anunțat vicecampioana pe pagina de Facebook.

Astra, Petrolul, Standard Liege și Mouscron sunt echipele la care Teja a fost secund. U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan și FCSB sunt cluburile la care a fost antrenor principal.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/fcsb-a-anuntat-oficial-despartirea-de-antrenorul-mihai-teja-54519.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/fcsb-a-anuntat-oficial-despartirea-de-antrenorul-mihai-teja-54519-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv