Un bărbat de 60 de ani din localitatea Crucea, județul Iași, a ajuns la spital cu răni la ochi și cap, după ce a fost bătut de un consătean pe motiv că i-ar fi făcut ochi dulci soției acestuia. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse medicale, victima, în vârstă de 60 de ani, a fost transportată la spital după ce ar fi fost bătută cu o furcă.

Agresorul ar fi invocat faptul că victima i-ar fi făcut ochi dulci soției sale.

„A fost adus un bărbat de 60 de ani cu plăgi la nivelul pleoapelor și un traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit cu o furcă. Este stabil. A fost evaluat și a fost transferat la neurochirurgie”, a declarat Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași.

Polițiștii ieșeni susțin că victima a fost bătută de doi bărbați, de 25 și de 40 de ani, care sunt cercetați acum pentru loviri sau alte violențe. Pe numele agresorilor a fost deschis un dosar penal.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-batut-pentru-ca-i-ar-fi-facut-ochi-dulci-sotiei-unui-consatean-54527.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/barbat-batut-pentru-ca-i-ar-fi-facut-ochi-dulci-sotiei-unui-consatean-54527-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv