Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat sâmbătă că nu crede că va izbucni un război în regiune, deoarece Teheranul nu dorește un conflict și nici o țară nu are “iluzia că ar putea să se confrunte cu Iranul”, anunță agenția de stat IRNA, potrivit Reuters. 

 

“Nu va exista niciun război pentru că nici noi nu vrem un război, și nimeni nu are ideea sau iluzia că se poate confrunta cu Iranul în regiune”, a declarat Zarif pentru IRNA, înainte de a-și încheia vizita la Beijing.

Tensiunile s-au intensifcat în ultimele zile, existând preocupări crescânde legate de un potențial conflict între SUA și Iran.

La începutul acestei săptămâni, Statele Unite au retras o parte din personalul diplomatic de la ambasada din Bagdad, în urma atacurilor din weekendul trecut asupra a patru nave petroliere din Golf.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/ministrul-iranian-de-externe-nu-va-fi-un-razboi-deoarece-nu-vrem-razboi-si-nimeni-nu-se-poate-confrunta-cu-iranul-54495.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/ministrul-iranian-de-externe-nu-va-fi-un-razboi-deoarece-nu-vrem-razboi-si-nimeni-nu-se-poate-confrunta-cu-iranul-54495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv