Keanu Reeves a dezvăluit vineri că a fost îndrăgostit de colega sa din filmul “Speed”, Sandra Bullock, relatează sâmbătă UPI.

Actorul în vârstă de 54 de ani a avut numai cuvinte la laudă la adresa Sandrei Bullock în cadrul emisiunii “The Ellen DeGeneres Show”, după ce actrița a dezvăluit în decembrie, în aceeași emisiune, că a fost atrasă de Reeves în timpul filmărilor la “Speed”.

Keanu Reeves i-a spus gazdei emisiunii Ellen DeGeneres că nu a știut de sentimentele pe care Sandra Bullock le-a avut pentru el în timpul filmărilor pentru pelicula de mare succes din 1994. Reeves a afirmat că și el a fost atras de Bullock.

“Evident, Sandra nu știa că aveam o pasiune pentru ea”, a spus Reeves. “Noi lucram împreună”, a afirmat actorul.

“A fost drăguț să merg la muncă. Adică, este o persoană și o actriță minunată”, a adăugat el.

Bullock și-a dezvăluit pasiunea pentru Reeves în timpul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres din 20 decembrie.

“Mă gândesc la cât de dulce era Keanu Reeves și cât de frumos era”, a spus actrița.

Reeves joacă în noul film “John Wick: Capitolul 3 – Parabellum”, care a apărut vineri în cinematografele din SUA. Bullock a apărut ultima dată în filmul Netflix “Bird Box”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/keanu-reeves-dezvaluie-ca-a-fost-indragostit-de-sandra-bullock-in-timpul-filmarilor-la-speed-54493.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/keanu-reeves-dezvaluie-ca-a-fost-indragostit-de-sandra-bullock-in-timpul-filmarilor-la-speed-54493-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv