Un bărbat din China a fost arestat recent și condamnat la 10 zile de închisoare după ce le-ar fi dat nume „ilegale” câinilor săi, acestea referindu-se la oficiali din guvernul chinez, relatează BBC.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost arestat de polițiști luni, după ce a dezvăluit pe rețeaua de socializare din China, WeChat, că și-a numit cei doi căini Chengguan și Xieguan. Primul nume se referă la oficiali care se ocupă cu investigarea crimelor, în timp ce al doilea nume descrie funcționari publici. Bărbatul spune că nu a știut că cele două nume sunt ilegale și că totul a fost o glumă, dar polițiștii nu au avut „simțul umorului” în acest caz. Autoritățile au declanșat o investigație.

Un polițist a declarat pentru Beijing News că bărbatul a fost foarte „provocator” pe social media, iar ultima sa faptă a cauzat „pagube imense” pentru autoritățile din oraș, acestea spunând că sentimentele lor au fost „lezate”.

„Nu cunosc legea, nu știam că este ilegal”, explică bărbatul. Acesta fost arestat și condamnat la 10 zile de închisoare în orașul Xiangyang, informează BBC.

 AdvertisementȘtiri despre acest caz au uimit internauții, iar în timp ce unii sunt de părere că bărbatul „și-a meritat soarta”, alți utilizatori de social media declară că sunt șocați de sentința primită de bărbat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/un-barbat-a-fost-condamnat-la-10-zile-de-inchisoare-dupa-ce-le-a-dat-nume-ilegale-cainilor-sai-54484.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/un-barbat-a-fost-condamnat-la-10-zile-de-inchisoare-dupa-ce-le-a-dat-nume-ilegale-cainilor-sai-54484-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv