O femeie care ar fi căzut accidental în lacul Fundeni, vineri seara, a fost salvată de doi polițiști care au sărit în apă și au adus-o la mal, după care aceasta a fost transportată la spital, potrivit Poliției Capitalei.

“La ora 18,45, prin apel 112, se anunța faptul că o persoană ar fi căzut accidental în lacul Fundeni și striga după ajutor. Ciprian Georgescu și Constantin Petrache au ajuns primii în zona indicată, unde nu au irosit nicio clipă și au sărit în apă, la scurt timp aducând la mal o femeie, care a fost imediat preluată de un echipaj medical. Acum e la spital și sperăm să fie bine. Mulțumim, stimați colegi! Jos pălăria în fața voastră!”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Postarea este însoțită de o filmare a acțiunii de salvare a femeii de către cei doi polițiști.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/o-femeie-cazuta-in-lacul-fundeni-salvata-de-doi-politisti-54489.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/o-femeie-cazuta-in-lacul-fundeni-salvata-de-doi-politisti-54489-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv