Doi copii din localitatea Anieș, județul Bistrița-Năsăud, au fost loviți, miercuri dimineața, de o mașină, în timp ce se îndreptau spre școală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, două autospeciale de salvare intervin, miercuri dimineața, la un accident petrecut în localitatea Anieș, unde doi copii au fost loviți de o mașină. Copiii se îndreptau spre școală în momentul în care au fost loviți de mașină, șoferul susținând că copiii i-au sărit în fața mașinii și nu a apucat să îi evite.

Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din localitate, la volanul mașinii aflându-se o femeie de 38 de ani.

„La accidentul de la Anieș echipajele medicale au găsit doi copii loviți de mașină, conștienți, stabili hemodinamic și respirator. O fetiță de 11 ani cu multiple contuzii și escoriații și un băiețel de 8 ani cu contuzii și fractură de gleznă dreaptă. Au fost stabilizați și vor fi transportați la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

În acest caz Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud a declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/accident-doi-copii-loviti-de-o-masina-in-timp-ce-mergeau-la-scoala-54455.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/05/accident-doi-copii-loviti-de-o-masina-in-timp-ce-mergeau-la-scoala-54455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv